Mustafa Kemalpaşa da dolmuşçu isyanı! GALERİ

10 Aralık 2016 Cumartesi, 14:31
Mustafakemalpaşada dolmuşçu isyanı

Mustafakemalpaşa’da yolcu taşımacılığı yapan mavi minibüs esnafı taşıma izinleri iptal edildiği gerekçesiyle eylem yapıyor. BURULAŞ’a baglanması istenilen Mavi minibüs şoförleri şok yaşadı. Yıllarca ekmek kazandıkları araçlarına yakalama ve bağlama kararı uygulandı.

Duruma tepki gösteren dolmuş sürücüleri yıllarca emek verdikleri ekmeklerinin ellerinden alınmak istenildiği belirtiyor. Esnafın Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’la görüşme talepleri sonuçsuz kaldı. Burulaşın daha fazla para kazanmak amacıyla mavi dolmuşların kaldırıldığını öne süren vatandaşlar, sadece emeklerinin karşılığı için eylem yaptıklarını söylüyor. “Mustafakemalpaşa’da at arabalarını kaldıramadılar ama mavi dolmuşları tek kararla kaldırdılar, borcumuz var derdimiz var kış kıyamet günü bizi neden mağdur ediyorlar” şeklinde şikayetlerini dile getiren sürücüler, kredi borçları ödeyememe tehlikesiyle karşı karşıya kaldıklarını belirtiyorlar.  Aileleriyle birlikte belediye önünde toplanarak eylem yapan dolmuşçu esnafına Kemalpaşa halkı da destek veriyor.

“Dolmuşlarımızı istiyoruz. Son söz daime milletindir. Millet burada Mustafakemalpaşalılar burada. Son söz daime milletinse millet burada. Başkan gelecek hesap verecek” Şeklinde pankart açıp slogan atan dolmuşçu esnafı eylemlerini sürdürüyor.

 

Bursahafiza

1 2 4 11 6 7 85

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz