Ve Bahçeli referandum dedi

18 Ekim 2016 Salı, 14:01
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Dedim ki Türkiye’deki fiili durum çözülmelidir. Ülke yönetimi Anayasaya uygun değildir. Biz ne dediğimizi biliyoruz. Sayın cumhurbaşkanı fiili başkanlık yapıyor. Bu durum anayasaya aykırıdır. Başkanlığı saraya altın tepsi içinde sunduğumuz söylediler. Söz biliyorsunuz söyleyin, bilmiyorsanız susun adam sansınlar. Biz millete gitmekten korkmayız. Millete sormanın hiç bir mahsuru ve sakıncası yok” dedi.

18 Ekim 2016 Salı 11:17

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında konuştu.

Bahçeli’nin gündeminde başkanlık tartışmaları vardı.

Referandum için yeşil ışık yakan MHP Lideri şunları söyledi: Geçen hafta yaptığımız yeni Anayasa değerlendirmemiz hafta boyunca tartışıldı. Başkanlık sistemine destek verip vermediğimiz, neyi kastedip etmediğimiz herkesin gündemini işgal etti. Niyet okuyucular işbaşı yaptı. Biz ne dediğimizin bilincindeyiz. Dedik ki; Türkiye’de fiili bir durum vardır ve bu çözülmelidir. Ülke yönetimi anayasaya uygun değildir, suç işlenmektedir. Ya Cumhurbaşkanı filii başkanlık zorlamasından vazgeçsin ki bizce en doğrusu budur ya da fili durumun hukuki boyut kazanabilmesinin süratle yolu aransın. Bunları anlamayan varsa heceleye heceleye yeni baştan alfabeyi öğretir gibi anlatmaya varım.

Başkanlığı saraya altın tepsi içinde sunduğumuz söylediler. Söz biliyorsunuz söyleyin, bilmiyorsanız susun adam sansınlar. Biz millete gitmekten korkmayız. Millete sormanın hiç bir mahsuru ve sakıncası yok.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz