O yazardan alçakça tehditler: Yeni darbe geliyor Erdoğan hayatıyla ödeyecek

13 Ekim 2016 Perşembe, 11:35
ucak-savas-ucagi-jet

Amerikalı yazar Michael Rubin, AEI.org adlı sitedeki köşesinde yayınlanan 12 Ekim 2016 tarihli yazısında küstahça ifadeler kullandı. Küstah yazar Erdoğan’ın hayatını kaybetmesine sebep olabilecek şiddette üçüncü bir darbenin yaklaşmakta olduğu iddiasında bulundu.
Amerikalı Neo-con yazar Michael Rubin, Amerikan Enterprise Institute (Amerikan Girişimcilik Enstitüsü)’nün web sayfası – AEI.org köşesinde yayınlanan 12 Ekim 2016 tarihli yazısında alçakça tehditler savurdu.

Alçak yazar Erdoğan’ın hayatını kaybetmesine sebep olabilecek şiddette üçüncü bir darbenin yaklaşmakta olduğu iddiasında bulundu. Rubin, geçmişte Türkiye hakkında kaleme aldığı analiz yorumlarıyla dikkat çekmiş bir isim.

Michael Rubin, AEI.org adlı sitedeki köşesinde yayınlanan 12 Ekim 2016 tarihli yazısında Erdoğan’ın hayatını kaybetmesine sebep olabilecek şiddette üçüncü bir darbenin yaklaşmakta olduğu iddiasında bulundu.

15 Temmuz 2016’dan günümüze kadar iki ayrı darbe yaşandığını belirten Rubin, üçüncüsünün yolda olmadığını düşünmenin hata olacağı görüşünü savundu. 15 Temmuz tarihinde yaşanan darbe kalkışmasının ardından, Erdoğan’ın politik ve olası rakiplerini yolundan kaldırmak için sivil bir darbe gerçekleştirdiğini belirtirken, yaşanması yüksek olasılığa sahip üçüncü bir darbenin bedelini Erdoğan’ın hayatı ile ödeyeceği savını ortaya attı.

GÜLENCİLERİN YERİNE PEKER VE AĞAR

Cemaatin bazı üyelerinin bu kalkışmanın içinde olduğu ve hatta bunların içlerinde bazılarının kalkışmanın yaşanacağını daha önce biliyor olmaları yönündeki görüşlerin haklı olabileceğini fakat Erdoğan’ın ortaya koyduğu delillerin yeterince ikna edici olmadığını belirten Rubin, bununla birlikte MİT ve AK Parti içinde çok sayıda kişinin de bu kalkışmanın bir parçası olduklarının bilindiğini, hatta bu işe karışmış Kemalist subayların da bulunduğuna dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı ve mafya ilişkisinin dikkat çekici olduğunu iddia eden küstah Rubin, Erdoğan’ın kirli işlerini perde arkasından sürdürmek konusunda Gülencilerden boşalan yeri, Sedat Peker ve Mehmet Ağar gibi isimlerin doldurabileceği savında bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz