‘Önce Hakan Fidan’a sonra Erdoğan’a!

26 Eylül 2016 Pazartesi, 11:08
erdogan-hakan-fidan

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, geçmişte kendilerini sindirmek için girişimlerde bulunulduğunu anımsatarak, “MİT Müsteşarının kellesini almak istediler. Recep Tayyip Erdoğan’ın ameliyat olduğu gün ve saati seçmişlerdi. MİT Müsteşarı’nın koluna kelepçe takacaklardı. Arkasından da Recep Tayyip Erdoğan’a kelepçe takacaklardı. Başarılı olamadılar.” dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Burdur Öğretmenevi’nde düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin bugünlere, vatandaşların gayretli çalışmaları ve mazlum ülkelerdeki mazlum insanların seccadelerine kapanıp sabahlara kadar gözyaşı döküp dua etmeleri sonucunda geldiğini söyledi.

AK Parti’nin bugüne kadar 5 genel, 3 yerel ve bir Cumhurbaşkanlığı seçimi ile 2 referandum yaşadığını hatırlatan Ataş, girdikleri her seçimde oyları artırdıklarını belirtti. 2007’de e-muhtıra vermek suretiyle AK Parti’yi sindirmek isteyenler olduğunu dile getiren Ataş, hükümetin gerekli cevabı verdiğini kaydetti.

Ataş, 2008’de iktidar partisi olarak 346 milletvekilleri bulunmasına rağmen kapatma davası açıldığına işaret ederek, şöyle konuştu:

“Kapatma davası Anayasa Mahkemesinden geri döndü. Mayıs 2013’te gezi olaylarını ülkeye yaşattılar. Gezi olaylarına gelirken nisan 2013’te Türkiye’de 100 milyar dolarlık bir temel atma başlangıcı vardı. Üçüncü boğaz köprüsü, üçüncü havalimanı, körfez geçiş köprüsü ve enerji ihalesi yapılması gibi 100 milyar doları bulan temel atma olayları yaşandı. Mayıs ayında hayatları boyunca bir yere bir tane ağaç dikmemiş tipler, Taksim’de 12 ağacı bahane ettiler.”

Şubat 2014’te Irak’ın kuzeyinde Türkmenlere yardım götüren tırların önünün kesilip, operasyon düzenlendiğini ifade eden Ataş, “Başarılı olamadılar. MİT Müsteşarı’nın kellesini almak istediler. Recep Tayyip Erdoğan’ın ameliyat olduğu gün ve saati seçmişlerdi. MİT Müsteşarı’nın koluna kelepçe takacaklardı. Arkasından da Recep Tayyip Erdoğan’a kelepçe takacaklardı. Başarılı olamadılar. Allah onlara o zevki tattırmadı. İnşallah bundan sonra da tattırmayacak.” dedi.

Toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz