Memur Alımı Yapan Tüm Kurumların Listesi

20 Eylül 2016 Salı, 23:16
memur yıllık izin

Kamuda FETÖ Temizliği Sonrasında Ekim Ayında Yapılmak Üzere Yaklaşık Olarak 100 Bin Kamu Personeli Alımı için İlanlar Yayınlandı.

Kamuda FETÖ Temizliği Sonrasında Ekim Ayında Yapılmak Üzere Yaklaşık Olarak 100 Bin Kamu Personeli Alımı için İlanlar Yayınlandı. Ekim 2016 Memur Alımı Yapan Tüm Kurumların Listesi.

Polis Akademisi 10 Bin Özel Harekat Polisi alımı gerçekleştirmektedir. Yirmisekiz yaşından gün almamış olmak ve terhis tarihinden itibaren otuzaltı aydan fazla süre geçmemiş olmak kaydıyla, en az lise veya dengi okullardan mezun olan kişiler Özel Harekat Polisi olarak istihdam edilecektir. Başvurular 10 Ekim tarihinde başlayacaktır. KPSS şartı yer almamaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı 275 Ayrı İlanda Onbinlerce TYP Personel alımı yapacak. Son başvuru tarihi Olarak 28 Eylül 2016 belirlendi. Ayrıca MEB tarafından 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen (5 bini dershane öğretmeni) alımı yapılacaktır. Alımlarda KPSS şartı yer almamaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz