CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu programda FETÖ’nün kapatılan yayın organlarıyla ilgili skandal ifadeler kullandı.
Terör örgütünün televizyon kanallarının kapatılmasına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “niye kapatıyorsun kardeşim” dedi.
“O TELEVİZYONLARDA TARAFSIZ PEK ÇOK KİŞİ HABER VE PROGRAM YAPIYORDU”
Ahmet Hakan’ın “örgütün yayın organı mı olsun, 15 Temmuz darbesini yapan adamların…” şeklindeki itirazı karşısında ise Kılıçdaroğlu, “hayır, hayır efendim. Şimdi bakın, o televizyonlarda sadece örgütün değil, ben o televizyon kanallarında pek çok kişinin haber, program yaptığını biliyorum.” ifadelerini kullandı.
MANŞET
13 Mayıs 2025MANŞET
13 Mayıs 2025MANŞET
13 Mayıs 2025MANŞET
13 Mayıs 2025MANŞET
13 Mayıs 2025MAGAZİN VİDEO
13 Mayıs 2025YAŞAM
13 Mayıs 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.