Bu ne iş Dilek Durak? Genel Merkezin kum oyunu!

23 Ağustos 2016 Salı, 02:50
Dilek Durak

Nilüfer Kadın kollarında skandalların arkası kesilmiyor.

Darbe gecesi Cumhurbaşkanı milleti sokağa davet ettiği halde “sadece dua edin, evinizde oturun” diye yönetimine mesaj geçerek tepki toplayan ve ardından yaşanan tartışma sonrası 10 kişinin istifa ettiği Nilüfer Kadın kollarına derin şüpheler ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet aleyhine sert eleştiriler yönelterek paralel hayranlığını her defasında dile getiren Bülent Arınç’ın dizayn ettiği Bursa da Ak Parti’nin durumunun acınacak hale geldiği gerçeği şu fotoyla bir kez daha gözler önüne seriliyor.

Hükümete ve Erdoğan’a ağza alınmayacak şekilde suçlamalarla yüklenen Arınç’ın bir haftalık Uludağ inzivasında Bursa’dan gizli görüşme yapanların arasında Dilek Durak’ta vardı.

Ak Parti ve Hükümet düşmanı olan Arınç, her fırsatta pensilvanya merkezli oluşumu savunurken, Ülkeyi zor günlerde çıkarıp çağ atlatan partinin başkanı ve cumhurbaşkanına ne denli husumet beslediğini gösteriyor, parti içinde de adam kayırma çalışmalarını da ihmal etmiyordu..

Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa’yı da iliklerine kadar kendi kafasına dizayn etmişti.

 

DİLEK DURAK’IN ARINÇLA NE İŞİ OLABİLİR?

İşte bu adam bu yılın başında geldiği Uludağ da birçok kişiyle gizli görüşmeler yapmıştı.

Bunlardan biri de Dilek Durak.

‘Reisin 17- 25 Aralık sonrasında ilgili tüm bağlantıları koparın’ talimatına rağmen Adeta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a meydan okurcasına birçok kişi Paralel sempatizanlığını sürdürüyordu.

Arınç’ın Paralel yapıya olan ilgi alakası kendisi de Ahmak olduğunu, bizzat aldandığını söylerken maalesef bu zamana kadar gösterdiği performansla hiç de samimi olmadığını ortaya koyuyordu.

Bursa’yı dizayn eden bir Arınç’la, Hükümete ve Cumhurbaşkanına ağır suçlamalar yapan bir Arınç’la bağlarını koparmayıp, Reise rağmen adeta bağlılık gösterenler bugün hala AK Parti içinde büyük çoğunlukta yer tutuyor.

Tabu bu da Arınç’ın ekibi olarak biliniyor.

Hükümete ve Cumhurbaşkanına düşmanlık yaparak sert ve ağır sözlerle yüklenen Bir kişiye daha yakın zamanda parti içinden ziyaretler yapılmasının anlamını açıklamaya gerek yok sanırım.

Yer Uludağ.

Tarih: Ocak sonu 1 Şubat arası 2016

Bir masa ve etrafına toplanmış insanlar.

Masanın bir yanında Dilek Durak ve karşısında Bülent Arınç.

Reisin çağrısına rağmen evinizde oturun mesajı geçen Dilek Durak.

 

Ve Nilüfer.

Partinin yükünü omuzlayan 10 kişilik emekçi yönetim.

Uzun istişareler ve tartışmalar sonunda Partiye zarar gelmemesi adına Dilek Durak’a İsyan bayrağını çekerek istifa etmek zorunda kaldılar.

İşte O dilek Durak’ı görevden almakı yerine ödüllendiren Genel Merkez.

Burada şu soru akla geliyor.

Parti de paralelcilerle iş tutmak daha mı prim yapıyor?

İl yönetiminin hala orada tutulması, desteklenip kollanması, Dilek Durak’ın mesajına rağmen ortaya çıkan tablo da adeta ödüllendirilmesine karşın Genel Merkez başını kuma gömmesi artık ortada soru işareti bırakmamıştır.

Genel Merkez kendi tabanını nezdinde artık güvenilirliğini kaybetmiş, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iç yapısın da adaletten eser kalmamıştır.

Samimi olarak Parti içinde ki paralel tasfiyeler süratle yapılmadığı müddetçe Genel merkezde köşe başlarını tutanlara yönelik derin şüphelerin gerçek olduğu kanaati ortaya hasıl olacaktır.

Şimdi Şu fotoğrafı hem genel merkez hem de muhatapları açıklasın.

İzah etsin,  samimi emek veren dava ruhu taşıyan insanları inandırsın.

Dilek durak bülent arınç

Resmin üzerine tıklayarak büyültün.

Olmaz,  bu kadarı da fazla dedirtmesin.

Kim açıklayacaksa açıklasın.

Buyurun meydan sizin.

Ama ortada bir gerçek var ki, acilen müdahale edilmediği müddetçe AK Parti gitti gidiyorları oynamasıdır.

Acı ama gerçek.

Ve de çok yazık.

.

alimce29@gmail.com

facebook.com/alimsahinmalkocoglu

twitter.com/AlimSahin

Dilek durak bülent arınç

Resmin üzerine tıklayarak büyültün.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz