El Nusra:Türkiye insanının kanı mukaddestir, onlar için ölünür

02 Temmuz 2016 Cumartesi, 19:40
el nusra

Ahrar’uş Şam’ın ardından El Nusra Cephesi de Atatürk Havalimanı’nda 44 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı.
Ahrar’uş Şam’ın ardından El Nusra Cephesi de Atatürk Havalimanı’nda 44 kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı kınadı. Avustralya-Mısır kökenli, Nusra Cephesi’nin Şura Konseyi üyesi olan Ebu Süleyman el-Muhacir (Mustafa Muhammed Farag) katliamı kınayan bir açıklama yaptı.

“BUNLAR HANGİ DİNE İNANIYOR?”

Saldırıyı ‘barbarca’ olarak niteleyen Muhacir, “Saldırganlar Müslümanları ve cihadı temsil etmemektedir” dedi. Müslümanların ölümünü kutlayanları görmenin iğrenç olduğunu belirten Muhacir, “Bunlar hangi dine inanıyor?” diye sordu.

Muhacir, saldırıyı kınamanın yetmeyeceğini, bu saldırıyı planlayanların ve icra edenlerin en sert şekilde cezalandırılması gerektiğini savundu. Muhacir’in mesajının tam metni şöyle: “Dün gerçekleşen İstanbul saldırısı barbarcadır ve daha önemlisi İslami değildir. Türkiye insanı Müslüman’dır ve kanı mukaddestir. Gerçek bir mücahid hayatını onlar için feda eder, onları katletmez.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz