Tatlıses’ten Osmangazi hediyesi! Çiğ köfte bedava

02 Temmuz 2016 Cumartesi, 19:36
ibrahim tatlıses

Her fırsatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümetin projelerine methiyeler düzen İbrahim Tatlıses, şimdi de Osmangazi köprüsünün bayram boyunca ücretsiz olacağı konusunda övgü dolu satırlar paylaştı.

İbrahim Tatlıses, geride bıraktığımız gün hizmete açılan Osmangazi Köprüsü ile ilgili sosyal medya hesabından bir yazı paylaştı. Her fırsatta Erdoğan’a övgü dolu sözler söyleyen Tatlıses, bir gazete kupürü paylaşarak şu notu düştü:

“Osmangazi Köprüsü hayırlara vesile olsun, bitti çok şükür… Çok emek verildi, çok çalışıldı kimse görmezden gelmesin… Böyle büyük projelerin ülkemizde varolması hem halkımızın ulaşım kolaylığı açısından hem de ülkemizin vizyonu açısından her zaman çok kıymetli ve önemlidir. Osman Gazi Köprüsü’nün projelendirilme aşamasında ve yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Milletimize hayırlı, uğurlu olsun.

NOT: 9 gün boyunca köprü beleş ya ben de köprü gibi ayağa kalktığım zaman tüm Çiğ köfte Bayilerimizde 9 gün boyunca çiğ köfteyi beleş yapacağım”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz