Kadir Gecesi’nde Ayasofya’da Kur’an sesi yankılanacak

30 Haziran 2016 Perşembe, 14:50

Kadir Gecesi’nde Ayasofya’dan Kur’an-ı Kerim ve tekbir sesleri yükselecek.

Diyanet Tv ekranlarında seyircisi ile buluşan sahur programı Bereket Vakti, “Bin aydan daha hayırlı” Kadir Gecesinde de Ayasofya’da olacak.

MEHMET GÖRMEZ KATILACAK

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in de konuk olacağı programda Görmez, İslam dünyasının içinden geçtiği bu süreçte, geceye ilişkin çok değerli bilgiler paylaşacak.

KUR-AN’I KERİM OKUNACAK

Eşsiz rahmet ve mağfireti bünyesinde barındıran, duaların, tövbe ve yakarışların karşılıksız kalmadığı, Ramazanın manevi atmosferinin zirveye ulaşacağı bu kutlu Gece’de, Ayasofya’da Kur’an’ı Kerim tilaveti okunacak.

Gecede ülkemizin en seçkin Kur’an okuyucuları ve Uluslararası Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında derece alan hafızlar, Kerim Kitabımız Kur’an’ı okuyacak, tekbir ve salatü selamlar Ayasofya’nın kubbelerinde yankılanacak.

EZAN İLE SON BULACAK

Fatih Koca ve ekibinin, tekbir ve salat-ı selam’lar ile gecenin neşvesini artıracağı Program, Fatih Koca’nın Ayasofya’dan okuyacağı ezan ile son bulacak. Program Ali Bektaş’ın sunumuyla 2 Temmuz saat 00.30’da başlayacak.(haber7)

kadir-gecesinde-ayasofyada-kuran-sesi-yankilanacak

kadir-gecesinde-ayasofyada-kuran-sesi-yankilanacak

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz