Bomba açıklama: Akşener hepsini önceden planladı

17 Mayıs 2016 Salı, 12:06
mhp

MHP başkan adalarından Koray Aydın, Meral Akşener’in 15 Mayıs’ta düzenlediği mini mitingi çok önceden planladığını söyledi.Eski MHP Milletvekili Koray Aydın, yaptığı açıklamada, Çağrı Heyeti tarafından olağanüstükurultayın yapılacağı duyurulan 15 Mayıs Pazar günü, 4 genel başkan adayı olarak birlik görüntüsü vermek için aynı arabayla alana gittiklerini belirterek, ancak sonrasında Meral Akşener’in “bireysel algı operasyonu“na girdiğini ileri sürdü.

GÜVENİMİZ KALMADI

Ortak hareket etme noktasında, artık Meral Hanım’a söz ve davranışları yönünden itimadımız zayıflamıştır, kendisine güvenimizi kaybetmiş durumdayız.” diyen Aydın, Akşener’in “15 Mayıs’ta aralarındaki mutabakata uygun davranmadığını, adaylar ayrıldıktan sonra orayı şahsi algı operasyonuna yönelik kullandığını ve adaylar arasındaki birlikteliğin saygı unsurunu ortadan kaldırdığını” savundu.

ÖNCEDEN PLANLAMIŞ

Akşener’in, kendilerinden gizli, daha toplanma alanına gelmeden plan ve program yaptığını anladıklarını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

Bizim ayrılıp gitmemizden sonra orada algı operasyonuna yönelik bir faaliyete girişmesi ve önceden getirttiği otobüs, bu işi daha önce planlı olarak yapmayı düşündüğünü gösteriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz