GÖNÜLLERİN EFENDİSİ YILDIRIM’DA ANILDI

20 Nisan 2016 Çarşamba, 10:05
necmettin nursaçan

Yıldırım Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü İlahiyatçı Necmettin Nursaçan’ı Yıldırımlılarla bir araya getirerek önemli bir etkinliğe daha imza attı.

Yıldırım Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ergün, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yıldırımlılarla anlamlı bir etkinlikte bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek programına başlayan Necmettin Nursaçan, hayatından kesitler sunduğu Hz. Muhammed’in tüm insanlık için örnek bir şahsiyet olduğu vurgusunu yaptı. Dünya Müslümanlarının bugün yaşadıkları kötü durumun sebebini, Hz. Muhammed’in güzel ahlakından uzaklaşmalarına bağlayan Nursaçan, hayatın her alanında Hz. Muhammed’i sevmenin yolunun, O’nu örnek alarak anlamaktan geçtiğini ifade etti. Ünlü ilahiyatçı Yıldırımlıların yoğun ilgi gösterdiği programının sonunda, katkılarından dolayı Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve tüm çalışanlarına teşekkür etti. Kutlu Doğum programında ayrıca sahne alan Bursa Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, Şef Hakan Özlev ve Solist Ömer Faruk Belviranlı ile birlikte Hz. Peygamber konulu seslendirdiği eserlerle izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz