“YARIN ÇOK GEÇ OLMASIN”

08 Nisan 2016 Cuma, 11:54
tiyatro
1-7 Nisan Dünya Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi ve Bursa Kanser Derneğinin ortaklaşa düzenlediği “Yarın Çok Geç Olmasın“ tiyatro gösterisiyle kanserde erken tanının önemine dikkat çekti
Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen gecede sahne alan Seyr-u Keyif Şehir Tiyatrosu’nun hazırladığı tiyatro etkinliğinde kanser hastalığına yakalanan ve yakınlarının tüm ısrarlarına rağmen doktora gitmemekte ısrar eden bir babanın yaşadıkları farklı bir dille anlatılıyor. İzleyiciler tarafından beğeni toplayan tiyatro gösterisinin ardından Cumhurbaşkanlığı Devlet Sanatçısı Recep Alper Çevirel ve ekibi tarafından “Şarkılarda Şifa” konseri verildi.
“Sen Her Sabah Benim Dualarımdasın”
Programda Onkoloji Hastanesinde tedavi gören bir hasta doktoru Doç.Dr.Erdem Çubukçu’ya yazdığı mektupta hastalığı öğrenmesi, tedavi sürecinde  yaşadıklarını özetlerken, “Güneşin doğuşunda ise eğer sabah, sen her sabah benim dualarımdasın” diyerek sevgisini gösterdi.Mektup izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz