Neşet Çağlayan’dan Altepe’yi kızdıracak sözler

08 Nisan 2016 Cuma, 12:12
neşet çağlayan

Orhangazi Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan öyle bir söz etti ki Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile pamuk ipliğine tutan ilişkilerini iyiden iyiye koparacağa benziyor.

Başkan Çağlayan’dan Altepe’yi kızdıracak sözler

Orhangazi Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantısında Belediye Başkanı Neşet Çağlayan öyle bir söz etti ki Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile pamuk ipliğine tutan ilişkilerini iyiden iyiye koparacağa benziyor.

Orhangazi Belediyesinin faaliyet raporu üzerinde söz alan DP Meclis üyesi Nurettin Çetin, faaliyet raporunda ne meclis kararlarına, ne bütçe dokümanına, ne de hesap bilgilerine yer verilmediğine vurgu yaparak “ Bu faaliyet raporunun nesini oylayalım, içi bomboş bir rapor. Burada olması gereken raporlar yok, dahası faaliyet raporunu geçtik Bursa Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlere kitapta Orhangazi Belediyesinin faaliyetleriymiş gibi yer verilmiş. Oysaki sayın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kendi faaliyet raporunda bu hizmetlere yer verecektir. Büyükşehirin hizmetlerini çıkardığınızda geriye bomboş bir faaliyet raporu kalıyor” demesi üzerine Orhangazi belediye Başkanı Neşet Çağlayan “ Büyükşehirin merkeze diktiği birkaç çiçek soğanını mı gündem ediyorsunuz. Bütçenin büyük bir kısmı Büyükşehire gidiyor. Bu bütçeyle hizmet etmek kolay mı, siz yatarken biz faaliyet yapıyoruz” demesi üzerine DP Meclis üyesi Nurettin Çetin “Bu sözlerinizi Sayın Altepe duymasın. Bir de Onun yanında bunları söyleseniz de kim ne kadar hizmet ediyor anlasak” diyerek tepki gösterdi. Bursa Büyükşehir Belediyesinin yaptıklarının birkaç çiçek soğanı dikmekten ibaret olduğunu ileri süren Başkan Çağlayan’ın bu çıkışına Recep Altepe’nin nasıl karşılık vereceği merak konusu oldu. Baştan beri aralarının limoni olduğu söylenen Altepe ve Çağlayan arasında yeni bir soğuk rüzgâr dalgasının eseceği aşikar görünüyor.

(3. Göz HRA)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz