Bülent Arınç’tan tartışılacak sözler

05 Nisan 2016 Salı, 11:42
Bülent Arınç

Başbakan eski yardımcısı Bülent Arınç, terör olayları nedeniyle artan şehit haberleri ile ilgili tartışılacak açıklamalar yaptı.Eski TBMM Başkanı ve AK Parti Sözcüsü Bülent Arınç, sosyal medya hesabı üzerinden Güneydoğu’daki terör operasyonlarına değindi. Arınç, Nusaybin, Şırnak, Yüksekova ve Somali’deki terör saldırılarında öldürülenler için rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi. Terör saldırıları ve şehitler hakkında yaptığı açıklamaları eleştiren Arınç, “Taziyeler, kınamalar ne yazıkki teröre çözüm olmuyor, akan kanı durdurmuyor. Acının ve gözyaşının kaynağı ise olduğu yerde duruyor” dedi.

“MİLLET ARTIK DUYMAKTAN USANDI”

Güneydoğu’da bölücü terör örgütü PKK’ya yönelik düzenlenen operayonlarda şehit düşen asker ve polisler hakkında yapılan taziye mesajlarına tepki gösteren Arınç, “Gencecik vatan evlatları yaşamlarının baharında toprağa düşerken, sorumluluk mevkiinde olanlara, milletimizin artık duymaktan usandığı taziye mesajları yayınlamak yerine acının ve akan kanın durdurulmasına yönelik adım atmak görevi düşmektedir.” ifadesini kullandı.

İşte Bülent Arınç’ın o açıklaması:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz