Bahçeli: Paralel kansızlar devletten temizlenmeli!

05 Nisan 2016 Salı, 11:40
devlet bahçeli

MHP lideri Devlet Bahçeli devletin içine sızmış olanların devlet tarafından acilen temizlenmesi gerektiğinin altını çizdi.MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup konuşmasının bir bölümünde hükümet düşmanlığı yüzünden PKK’yla iş birliği yapan paralelcileri hedef aldı.

PARALELCİ KANSIZLAR DEŞİFRE EDİLSİN

Bahçeli, TSK’nın PKK’yla mücadelesinde istihbarat zaafiyetine yol açan paralelcilerin hükümet tarafından deşifre edilmesi gerektiğini, bu kişilerin devletin içinden acilen temizlenmesi gerektiğini dile getirdi.

Bahçeli sözlerine şöyle devam etti:

Paralelciler PKK’yı koruyacaklar, Diyarbakır’da Bağlar’da operasyon bilgilerini sızdıracaklar, istihbarat ve güvenlik zaafiyeti yaratacaklar ve biz de buna sessiz kalacağız öyle mi? Yok öyle bir dünya. Hükümet ibreti alem için bu kansızların isimlerini deşifre etmelidir. Vatan hainlerinin, devlet düşmanlarının, Türkiye’nin karşısında yer almış olan muhalif cephenin alayının hakkından gelmek bir namus borcudur.

İster paralel, ister yamuk ister küp olsun. Devletin bunların alayının hakkından gelmesi lazım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz