Şair Kemali’ye üstün hizmet ödülü!

30 Mart 2016 Çarşamba, 10:02
ilharardımcı

Âşık Ozan Şair ve Şiir Yorumcuları ile Müzisyen Bestekar Saz ve Ses Sanatçılar ile Özel Yeteneklerin bir adım öne çıkarılması için on yıllarca Güzel Sanatlar Öncülüğü yapan Bayburtlu Kemali Şair İlhan Yardımcı’ ya; Bursa Osmangazi’de Aşık Veysel Şiir Etkinlikleri Haftası kutlamaları ve Türkiye Sevdası 441. Tanıtımları arasında ” Hikmet Okuyar Şiire Üstün Hizmet Ödülü ” verildi.

Hikmet Okuyar Tanıtım Turizm Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında TÜRKİYE ’nin, illerimiz ve ilçelerinin, tanıtım turizm kültür sanat etkinliklerine canlılık kazandırmak; Okuma Seferberliği ile irtibatlı olarak ’ Türkiye O k u y o r ’ kampanyasına,’ O k u y a r ’ diyerek doğrudan yüzde yüz katkı yapmak adına Şüsiyad Başkanı Şair Yazar Gazeteci Hikmet Okuyar tarafından; Giresun, Şebinkarahisar, Kütküt – Köprübaşı – Bağlar içinde Proje çalışması olarak özenle hazırlanan Tanıtım Turizm Kültür Sanat Eseri Türkiye Sevdâsı’na şiir kitaplarıya şiirleriyle öz deyişleriyle süper katkılarda bulunduğu için Hikmet Okuyar Şiire Üstün Hizmet Ödülü kazanan Bayburtlu Kemali Şair İlhan Yardımcı’nın ödülü; Tüyap Bursa 14. Kitap Fuarı içinde 27.03.2016 günü Yıldırım Belediyesi Tanıtım yerleşkesinde Şüsiyad Başkanı, İlesam Üyesi Şair Yazar Gazeteci Hikmet Okuyar tarafından hazirûn huzurunda verildi.

Samsunlu Eğitimci Edebiyatçı Şiir Yorumcusu Elif Külçü takibinde, Bayburtlu Mızrâbi Tûba Yardımcı, Karslı Ozan Hüsamettin Soylu, Trabzonlu Hat Sanatçısı Şair Şiir Yorumcusu,TSM Sanatçısı Sevim Çiçek Karadeniz başta olmak üzere bir çok hayranın şahitliğinde; Bayburtlu Kemâli’ye Ödülü Ödül Şeref Serlevhası ile birlikte 1 Adet Türkiye Sevdası, 1 Adet Şebingülü, 1 Adet Şair Kalemi, 1 Kutu Marmara Birlik Zeytini ile 1 Paket Türk Kahvesi çam sakızı çoban armağanı olarak Başkan Okuyar tarafından verildi. Türkiye Sevdâsı ile irtibatlı Hayranlara ve tanıtımlara öncülük eden Güzel Sanatlar Öncüsü Kültür Sanat Dostu Canlara teşekkürler eden Bayburtlu Kemâli Şair İlhan Yardımcı ayni heyecan ve âzȋmle hizmet üretmeye devam edeceğini söyledi..

İlhan Yardımcı Seher Yeli Şiir Etkinliklerini ve Şebingülü Şiirlerini özenle takip ettiğini bildiren Şüsiyad Başkanı Okuyar da; ” – Ben de şiir yazıyorum ben de şiir okuyorum diyenler ile tez hazırlayanlar ve araştırma görevlileri mutlaka Bayburtlu Kemali Şair Eserleri ile yakından ilgilenmelidir ” açıklamasında bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz