AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA ‘YILDIRIM’ BAŞARI

24 Mart 2016 Perşembe, 08:49
yıldırım

Yıldırım Belediyesi’nin spora yaptığı yatırımlar, Yıldırım Belediyespor’un uluslararası şampiyonalarda elde ettiği başarılarla meyvelerini vermeye devam ediyor.

Yıldırım Belediyesporlu şampiyon atlet Şükrü Çetinkaya, Polonya’da düzenlenen “İşitme Engelliler Salon Atletizm Avrupa Şampiyonası”nda milli formayı başarı ile terletti. 4 X 400 metre bayrak yarışında mücadele eden Türk Milli Atletizm Takımı ile Avrupa 2’ncisi olan Şükrü Çetinkaya, bir kez daha Yıldırım’ın gururu oldu. Yıldırım Belediyesporlu sporcuların uluslararası şampiyonalarda kazandığı madalyaların, spor şehri Yıldırım hedefine doğru atılan yeni bir adım olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Spor ile engelini aşarak, Yıldırım’a uluslararası bir zafer daha kazandıran kardeşimizi yürekten kutluyorum. Hem ulusal hem de uluslararası arenada elde edilen madalyalar, gelecek nesillerimiz için ışık olacaktır. Öte yandan engelli sporcumuzun bu başarısı, tüm engelli kardeşlerimizin yaşama azmine örnek niteliğindedir. Engelli hemşerilerimizi, spor ile engellerini aşmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz