MESCİOĞLU:BU FUARI BİR MARKA HALİNE GETİRECEĞİZ…

18 Mart 2016 Cuma, 20:16
imsiad mescioğlu

AK Parti Osmangazi ile Nilüfer İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İMSİAD’da yeniden başkanlığa seçilen Namık Ziya Mescioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği’nde (İMSİAD)  yapılan genel kurulun ardından yeniden başkanlığa seçilen Namık Ziya Mescioğlu’na ve yeni Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

İMSİAD Başkanı Mescioğlu ve Yönetimi, ilk olarak AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindekileri ağırladı. Ziyarette konuşan ve Namık Ziya Mescioğlu’na yeniden geldiği başkanlık görevinde başarılar dileyen Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, “Osmangazi, Bursa’nın kalbi. Belki de dönüşümün en acil şekilde gerektiği yerlerin başında Osmangazi geliyor. Belediyemizin bu anlamda önemli çalışmaları var. Sizin üyelerinizin ilçemizdeki dönüşümde rol aldığını biliyoruz. Böyle girişimcilerle birlikte Osmangazi gelişecek, güzelleşecek ve geleceğe taşınacaktır. İMSİAD’ın da bu dönüşümde söz sahibi olması bizleri mutlu ediyor” dedi.

Nilüfer’de de dönüşüme ihtiyaç var

Osmangazi ilçe teşkilatının ziyaretinin ardından İMSİAD’ın konuğu Nilüfer ilçe teşkilatı oldu. İlçe Başkanı Celil Çolak ve beraberindekiler de Başkan Mescioğlu’na ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Nilüfer’deki yapılaşma ve ilçe teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler veren Celil Çolak, “Yıldırım’ın, Osmangazi’nin olduğu kadar Nilüfer’in de acilen dönüşüme ihtiyacı var. Yalnız Nilüfer’deki dönüşüm önce yerel yönetimde başlamalı ki, kentsel dönüşüm daha doğru ve kolay şekilde gerçekleşebilsin. Bu anlamda ilçemizde doğru olmayan çalışmaların yapıldığına hepimiz şahit oluyoruz. Bu kapsamda, doğrunun yapılması adına biz elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

—Çok memnun olduk—

İki ilçe teşkilatının ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, şunları söyledi:

“Siyasi partilerimizin ziyaretinden çok memnun olduk. Kendileriyle zaten sıklıkla bir araya geliyor ve görüş alış-verişinde bulunuyoruz. Bugün de bize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine teşekkür ederiz. İMSİAD olarak hem Üyelerimizi hem de Bursamızı geliştirmeye gayret gösteriyoruz.  Geçtiğimiz dönem başlattığımız projelerimizi bu dönemde geliştireceğimizi ve kendilerinden de destek beklediğimizi belirttik. Bu dönemde en hızlı şekilde İMSİAD’a bir dernek merkezi kazandırma isteğimiz var. Onun için girişimlere başladık. Bu anlamda önümüzdeki günlerde daha somut adımlar atacağız. Bu bağlamda siyasilerimizden de destek beklediğimizi kendilerine de ilettik. İMSİAD olarak, Bursamızın tanıtımı açısından bir fırsat olarak gördüğümüz gayrimenkul fuarımıza hazırlanıyoruz. 06-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Gayrimenkul Fuarını, en iyi şekilde gerçekleştirmek şuan için en önemli önceliğimiz. Bursa Gayrimenkul Fuarımız ile, inşaat ve gayrimenkul sektörünün nabzı 06-10 Nisan tarihleri arasında Bursa’da atacak. Bizler de bu fuarın bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. Fuar hakkında da ilçe teşkilatlarımızı ve üyelerini bilgilendirdik. İnşallah geçtiğimiz yıldan daha güzel bir fuar gerçekleştireceğiz ve Bursa’yı ve fuarı bu anlamda bir marka haline getirmek için çalışmalarımıza yılmadan devam edeceğiz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz