Numan Kurtulmuş’tan patlamayla ilgili açıklama

14 Mart 2016 Pazartesi, 18:50
numan-kurtulmuş

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş, “Ne yaparsa yapsınlar şiddete asla sarılmayacağız. Hepimiz ortak milli duyarlılık içindeyiz. Herkesi bu hain saldırıları ve arkasındakilerini lanetlemeyi davet ediyorum. Halkımızı ve tüm siyasi partileri birlikte dayanışmaya davet ediyorum. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye duyarlılığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Kurtulmuş, Hain saldırıda hayatını kaybedenlerle ilgili de şunları söyledi. “Dün akşamki saldırılar sonucu 37 kişi vefat etti. Bunlardan 35’i ailelerine kimlikleri tespit edilerek teslim edildi. Bir kadının canlı bomba olduğu kesindir. Kimliği konusunda herhalde bu akşam gece saatlerine kadar DNA testleri karşılıklı olarak kontrol edilerek yapılacak ve kesinleştirilecektir diye ümit ediyoruz. Bu çerçevede ikinci bir erkek şahsın da kimliği henüz tespit edilememiştir. Onunla ilgili olarak da hem kimliğiyle ilgili farklı alternatifler vardır. Ama kesinleşmediği için ‘şu kimlik sahibidir’ dememiz doğru değildir.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz