Rumelisiad’dan 3. göz insan

08 Mart 2016 Salı, 14:41
rumelisiad

Bursa-41 paydaş tarafından organize edilen ‘2016 Yılı Kalite Yılı’ etkinliği kapsamında, Kalite Birliği Derneği(KALBİR) Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığı çok ve TSE Başaraştırmacısı Mustafa Karaman tarafından, “3. Göz Yaklaşımı ile Kendini Arayan Kaliteli İnsan” konulu eğitim, Rumelili Yönetici İşadamı ve Sanayiciler Derneği’nde(RUMELİSİAD) gerçekleştirildi. RUMELİSİAD üyelerinin katılım gösterdiği eğitimin açış konuşması, 2016 Kalite Yılı’ projesinin paydaşları adına RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer tarafından yapıldı. Erol Kılıkçıer, Bursa’da kamu ve özel kurum ve kuruluşları ile toplumun tüm kesimlerinin kalite konusunda bilgilendirilmesi, bilinçlendirilmesi ve farkındalık oluşturulmasını sağlamak, kalite algısını güçlendirmek ve kalite seviyesini iyileştirmek amacıyla, çok sayıda kurum, kuruluş ve STK tarafından hayata geçirilen

‘2016 Kalite Yılı’nın önemine değinerek, böylesi bir organizasyona RUMELİSİAD olarak paydaş olmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını bildirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz