Trabzonspor’u Paralel doğradı!

02 Mart 2016 Çarşamba, 09:40
trabzonspor paralel

7 Kasım 2015 günü “Trabzon’u karıştırmak istiyorlar” başlıklı haber yayınlanmıştı.

Üst akıl yönetiminde Trabzonspor ve halkı üzerinden tezgahlanan kirli planlar bitmedi. Trabzon halkını sokağa çekmeyi hedefleyen yapıyı, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral deşifre etti. Saral, “Emniyet ve yargı başta olmak üzere devletin tüm kurumlarına sızan Paralel Yapı’nın, futbolu es geçmesi mümkün değil” diyerek, camiaları üzerine oynanan oyunları Paralelcilerin planladığını vurguladı.

Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık odaklar, insanları en kolay galeyana getirme yolunun futbol olduğunu keşfetti. Hedef, vatandaşları sokağa dökmek, huzursuzluk ortamı oluşturmak, can ve mal güvenliğini hiçe sayıp sokakları yangın yerine çevirmek. Futbol üzerinden, büyüyen Türkiye’yi ‘Gezi’ benzeri kalkışmalarla zor bir duruma sokmayı planlayan karanlık odakların, Trabzonspor’u ezerek koca bir camiayı sokağa dökme planları suya düştü. Türkiye ve en başta da duyarlı Trabzon halkı buna müsade etmedi.

HEDEF KAOS ÇIKARTMAK!

Planları bozulan üst akıl, kirli oyunlarına devam etti. Önce, Rize dönüşü Sürmene yolunda F.Bahçe takım otobüsünü kurşunlattı. Plan; otobüs viyadükten uçacak, ölenler olacak, lig bitecek ve bütün bunlar Trabzonspor camiasının üzerine yıkılarak, F.Bahçe-Trabzon çatışması üzerinden vatandaşlar sokağa çekilecekti. Seçim öncesi planlanan bu kirli tezgah ortaya çıkarıldı ve Trabzon camiasının da dik duruşuyla karanlık odakların bu planı suya düştü. Üst akıl vazgeçmedi, Trabzon üzerinden yeni bir tezgah daha planladı.

KİM O EMNİYET AMİRİ?

28 Ekim 2015 akşamı oynanan ve 2-2 biten Trabzonspor-G.Antepspor maçı sonrası hakem krizi yaşandı. İddialara göre Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yöneticilerini aramış ve hakemleri rehin almalarını söylemişti. Durumun aslında böyle olmadığı 1 hafta sonra gözlemci raporlarının açıklanmasıyla ortaya çıktı. Akit’in 7 Kasım 2015 günü “Trabzon’u karıştırmak istiyorlar” başlıklı haberiyle gündeme getirdiği ve raporlarda da yer alan, maçın 4 hakemi Bahattin Şimşek’in ifadeleri, olayı aydınlatır nitelikteydi: “Bir Emniyet amiri gelip, dışarı çıkmamızın tehlikeli olabileceğini söyledi. Biz de bekledik.”

YAŞANANLAR TESADÜF MÜ?

Üst akıl işi olduğu tahmin edilen tuhaflıklara, bir yenisi daha eklendi. Son olarak 21 Şubat’ta oynanan olaylı G.Saray-Trabzonspor maçında hakem Deniz Ateş Bitnel’in vermiş olduğu kararlar gündeme bomba gibi düştü. Bitnel, Trabzonspor’dan 4 futbolcuyu oyundan attı, Salih Dursun hakeme kırmızı kart göstererek tarihe geçti. Trabzonspor’un, saha içinde en net ifadesiyle ‘doğrandığı’ maç sonrası Bordo-Mavili taraftarlar sokağa döküldü. Olası bir taşkınlık, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın sağduyu çağrısı ile başlamadan son buldu.

SARAL O YAPIYI DEŞİFRE ETTİ

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral’ın önceki gün yaptığı çarpıcı açıklamalar, Akit’in 4 ay önce yazdığı haberi doğrular nitelikteydi. Saral, Twitter hesabı üzerinden yaptığı, “Emniyet ve yargı başta olmak üzere devletin tüm kurumlarına sızan Paralel Yapı’nın, futbolu es geçmesi sizce mümkün müdür? Hepimiz biliyoruz ki; bu yapının kitleleri koordine ve rant için futbolda da ciddi bir örgütlenmeye gitmemiş olması olanaksızdır! Şimdi soruyorum; Türk sporu ve futbolundaki Paralelciler deşifre edilebildi mi? G.Saray maçında Trabzonspor’a yapılanlar, şampiyonluğu çalınmış bir camiayı tahrik ederek sokağa dökmeyi amaçlayan bir yapının işi olamaz mı? Trabzonspor üzerinden yeni bir cephe mi açılmak istendi? Kurumların her birimi ciddiyet ve titizlikle soruşturulmalıdır” açıklamalarıyla, G.Saray maçındaki kırmızı kartların futboldaki paralel yapının işi olabileceğini vurguladı, Akit’in gündeme getirdiği Trabzon üzerinden Türkiye’yi karıştırma hedefini doğruladı.

Kaynak: Yeni Akit Gazetesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz