Trafik sigorta şirketlerine kötü haber

01 Mart 2016 Salı, 10:28
oto trafik

Bakan Yıldırım, trafik sigortası ile kaskoların birleşeceğini söyledi.Sigorta şirketleri, maliyetleri sebep göstererek trafik sigortalarına aşırı zam uyguladı. Araç sahipleri ise bu duruma tepki gösteriyor. Hatta trafikte sigortasız dolaşan araç sayısında ciddi artış oldu. Bakan Yıldırım ise, sigorta ile kaskoların birleştirileceğini açıkladı. Böylece zamlar için maliyetleri ortaya atan sigorta şirketlerinin kasasından daha fazla para çıkabilir.

ARTIK TRAFİK SİGORTASINA GÜVENMEYİN!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, 1 Nisan’dan itibaren 4,5 G hizmetinin başlayacağını kaydederek, “Burada kullanılan veri iletişim hızı, veri gönderme, yazı ve fotoğraf gönderme işlemleri, mevcut hızın 10 katına çıkacak. Trafikte hız; felaket, bilişimde hız; bereket.” şeklinde konuştu.

TRAFİK SİGORTASI

Bakan Yıldırım trafik sigortasıyla ilgili ise, ”Trafik ve kasko sigortası ile ilgili son 1,5 yılda bir sorun yaşadığımız ortada. Bunun sebebi bir takım yasal boşluklardan yararlanarak sigorta kapsamındaki hasarların miktarları arttı. Sigorta şirketleri de buna dayanarak primleri arttırdılar. Bugünlerde yapacağımız bir düzenleme ile alternatiflerden biri kasko ile trafik sigortasının içeriğini bir arada bulundurarak tek bir poliçeye dönüştürüp yasal boşluktan kaynaklanan istismarın önüne geçerek yeni bir sigorta sistemini devreye sokacağız. Çalışmalar devam ediyor. Kısa sürede tamamlamış olacağız.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz