Bursa’ya çifte acı düştü

18 Şubat 2016 Perşembe, 12:56
şehit

Başkent Ankara’da askeri servis araçlarına yönelik düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden 2’sinin Bursalı olduğu belirlendi. Hain saldırıda hayatını kaybeden Muharebe Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İlhan’ın (25) Bursa’nın Mudanya ilçesindeki evine ateş düştü. İlhan ailesi acı haber üzerine Ankara’ya yola çıktı. İlhan’ın ailesinin Yalı Mahallesi’nde oturduğu ve cenazenin ikindi namazını müteakip toprağa verileceği öğrenildi. Öte yandan Gemlikli hava astsubayın da hain olayda şehit düştüğü belirtiliyor. Astsubayın ailesi de acı haberin ardından Ankara’ya gitti.

17 Şubat 2016 günü saat:18.30 sıralarında Ankara İli Kızılay Devlet Mah.bölgesinde mesai bitimi sonrasında servis aracına düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Feyyaz İLHAN’ın cenazesi, 18 Şubat 2016 tarihinde (bugün) Yenişehir Hava Meydan Komutanlığı’na getirilerek bugün ikindi namazına müteakip Güzelyalı Duran Camii’nde kılınacak namazın ardından Güzelyalı Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz