Yıldırım parklar bahara hazır

17 Şubat 2016 Çarşamba, 14:05
park

Çevre dostu belediyecilik anlayışı içinde faaliyetlerini sürdüren Yıldırım Belediyesi, mahallelerde bulunan park ve bahçeleri ilkbahara hazırlıyor.

İlçenin dört bir yanını yeşil örtüyle kaplamak için kolları sıvayan Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çevre güzelliği ve şehir estetiği için mevsimlik çiçekler dikiyor. Parklarda bulunan kamelyalar, çocuk oyun alanları, koşu yollarıyla çim alanları da elden geçirmeye başlayan ekipler, ilkbaharın gelişini Yıldırımlılara hissettirecek.

Park ve bahçelerin şehri daha yaşanılabilir mekânlar haline getiren önemli unsurlar olduğunun altını çizen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali; “Oluşturduğumuz yeşil alanlar ve parklar sayesinde vatandaşlarımız gün içerisinde aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebiliyorlar. Yaptığımız parklar içerisinde dinlenme alanları, yürüyüş ve koşu yolları, çocuk oyun alanları gibi birçok imkân bir arada bulunuyor” dedi. Yıldırımlıların her şeyin en iyisine layık olduğunun da altını çizen Başkan Edebali; “Parklarımızı vatandaşlarımızın dinlenmeleri ve keyif almaları için düzenliyoruz ve sürekli kontrol altında tutuyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇEVRE DOSTU ŞEHİR

Yıldırım’ın yeşil ve güzel bir şehir olabilmesi için Yıldırım Belediyesi olarak her fırsatta yaptıkları çalışmalarla çevreye verdikleri önemi gösterdiklerini belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali; “Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın sosyal alanda yaşam kalitesini artırabilmek adına başta Park ve Bahçeler Müdürlüğü olmak üzere çevreye duyarlı hizmetlerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu. Kentsel dönüşüm projesi içerisinde yer alan ‘Yeşil Yıldırım’ hedefini gerçekleştirmek adına ağaçlandırma çalışmalarına da yakın bir zamanda başlayacaklarını söyleyen Başkan Edebali, “Yıldırımlı hemşerilerimizle güç birliği içerisinde yeşil ve yaşanabilir Yıldırım’ı tekrar inşa edeceğiz” açıklamasını yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz