Kurtulmuş: Hiç kimse Türkiye’yi terör üzerinden terbiye etmeye kalkmasın

17 Şubat 2016 Çarşamba, 21:32
numan-kurtulmuş

Başbakan Yardımcısı ve hükumet sözcüsü Numan kurtulmuş: Ankara’da ki hain saldırı da 28 vatandaşımızı kaybettik, çok sayıda yaralımız var..

Kurtulmuş’un yaptığı açıklaması şöyle:

“En kısa zamanda bu saldırının ardında kimlerin olduğu ortaya çıkarılacak. Bu tür olaylar sırasında ilk andan itibaren  bilgi kirliliği şebekeleri ortaya çıkıp vatandaşları korku ve paniğe itmeye çalışıyor. Ankara da farklı yerlerde  patlamalar olduğu  kaosa sürükleme çabasına giriliyor. Olayla ilgili tüm birimlerimiz görev başında  yükümlülüklerini yerine getirmeye çalıştılar.

Bu saldırı  sadece askeri personelimize  değil milletimizin tamamına  karşı yapılmıştır. Şerefsizce haince yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırıyı yapanlar ortaya çıkarılacaktır. Bunları maşa olarak kullananlar ve arkasındakiler ortaya çıkarılacaktır. Bunları  açık ve net lanetliyoruz. Bu çetelerin arkasında kimlerin olduğu biliniyor. Bu saldırının da çok iyi planlanarak yapıldığını görüyoruz. Bu saldırıların bağlantıları ortaya çıkarılacaktır.

Hayatını kaybeden bütün kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aileleri sabır , yaralı kardeşlerimize  şifa diliyorum.

Bu saldırılarda daha fazla birliğe ihtiyacımız var.

Eş zamanlı  terör örgütüyle karşı karşıyayız. Bu patlamalarla  Türkiye’ye göz dağı vermeye çalışıyorlar. Dünya görüşümüz ne olursa olsun milletimiz tek vucut olması lazım. Tüm vatandaşlarımızı teröre karşı birlik olmalarını istiyorum.

Bu  mihraklar hiç bir zaman amaçlarına ulaşamayacaktır.

Bu konu basit kınama sözleriyle geçiştirilecek bir konu değildir. Bütün ülkelerden teröre karşı olan, insan haklarına saygı gösteren herkese teröre karşı Türkiye’nin yanında bulunmalarını istiyorum.”

 

BursaHafıza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz