Kendi kendine yeten Belediye Yıldırım

03 Şubat 2016 Çarşamba, 15:58

Yıldırım Belediyesi, Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi sayesinde çok kısa bir süre içerisinde kendi kendine yeten bir kurum haline geldi.

Yıldırım Belediyesi tarafından hizmete geçirilen Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi, 2015 Ekim yılından itibaren 10 bin 200 adet bordür, 9 bin 500 adet bahçe bordürü ve 30 bin 150 metrekare parke üreterek ilçedeki üst yapı çalışmalarına büyük bir hız kazandırdı. Yaklaşık 1 milyon 200 bin liralık yatırımla Yıldırım’a kazandırılan Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi’nin bünyesinde tam otomatik toplama robotu, beton plak üretim makinesi, çimento helezonu ve tartım sistemi, kum tankları, 10 adet kalıp ve 2 adet beton mikseri bulunuyor.

 

 ‘İHTİYAÇLARI KARŞILIYORUZ’

İdeal şehir Yıldırım’ı oluşturmak için parçaları bir araya getirerek bütüne hizmet ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Tesisimizde çok kısa sürede önemli bir üretim oranını yakaladık. Tesisimiz saatte 125 metrekare parke üretirken aynı zaman diliminde 90 adet de bordür üretiyor. 10 farklı kalıp şeklinde 5 ayrı renkte bordür taşı üretimi gerçekleştiriyoruz. İlçemizin üst yapı ihtiyaçlarını kendi üretimimiz ile karşılıyoruz” dedi. Yıldırım Belediyesi olarak 700 bini aşkın nüfusa sahip Yıldırım’ı geleceğe taşımak amacıyla hizmet ürettiklerine vurgu yapan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Bir şehirde fiziksel problemlere çözüm üretmeden ekonomik ve sosyal yapıyı geliştirmek mümkün değil. Göreve geldiğimiz günden itibaren vaat ettiğimiz projelerin yüzde 75’ini hayata geçirerek sorunlara çözümler ürettik. Bu tesisimiz sayesinde de ihtiyaçlarımızı giderme noktasında büyük aşama kaydettik” diye konuştu.  Her alanda ilçeyi daha iyi bir noktaya getirmek için projeler üretmeye devam edeceklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ı, hemşerilerimiz ile birlikte, hak ettiği noktaya taşımak adına için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz