24 yaşındaki özel harekat polisi Ömer Güney, PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit oldu.Şırnak’ın Cizre ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Sivaslı özel harekat polisi Ömer Güney’in Whatsapp üzerinden arkadaşıyla mesajlaşırken yazdığı sözler yürekleri dağladı.
ARKADAŞI GÖRDÜĞÜ RÜYAYI ANLATTI
Konuşma sırasında arkadaşı gördüğü bir rüyayı şehit polis memuru Ömer Güney’e anlatırken kendisini aradığı ve sonrasında bir Cizre’ye geldiğini, orada bir masanın etrafında herkesin kendisini görmek için toplandığını ve Ömer Güney’in çok yakışıklı ve üstünün başının tertemiz olduğunu, oranın bir düğün masası olduğundan bahsediyor.
“BİZİM DÜĞÜNÜMÜZ ŞEHADET ŞERBETİ İÇTİĞİMİZ GÜNDÜR”
Şehit Ömer Güney ise arkadaşına cevap vererek, ”Kardeşimiz bizim düğünümüz şehadet şerbeti içtiğimiz gün, inşallah hayrolur kanka, garip ve güzel bir rüyaymış”demesi mesajları okuyanların yüreklerini dağladı.
MANŞET
24 Ocak 2025MANŞET
24 Ocak 2025MANŞET
24 Ocak 2025MANŞET
24 Ocak 2025MANŞET
24 Ocak 2025MAGAZİN VİDEO
24 Ocak 2025YAŞAM
24 Ocak 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.