Acı haber: 3 Şehid

01 Şubat 2016 Pazartesi, 12:50
şehit
Şırnak’ın Cizre ilçesinde şehit olan 2 polis ve 1 askerin Sivas, Balıkesir ve Gaziantep’teki baba evine ateş düştü.

ŞIRNAK’ın Cizre İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin saldırıcı sonucu şehit düşen 24 yaşındaki özel harekat polis memuru Ömer Güney’in acı haberi Sivas’taki ailesini yasa boğdu. Cizre’de devam eden operasyonlarda görev yapan ve bugünkü saldırılar sırasında yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen özel harekat polis memuru Ömer Güney’in şehadet haberi Sivas’taki ailesine ulaştı.

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde, bölücü terör örgütü PKK’ya düzenlenen operasyon sırasında şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci’nin Balıkesir’in Sındırgı’daki baba ocağına acı haber ulaştı.
Sındırgılı Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci’nin Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde çıkan çatışmada şehit düştüğü açıklandı.

Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde, terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda teröristlerin düzenlediği roketatarlı saldırıda şehit olan 25 yaşındaki özel harekat polisi Taner Cinpolat’ın, Gaziantep’teki baba evine ateş düştü. Geçici görevle Bingöl’den Cizre’ye gittiği öğrenilen şehit polisin ağabeyi Ferit Cinpolat, “O aslan parçasıydı ama şehit oldu. Fakat kimse sevinmesin, onun arkasında 4 kardeşi daha var” dedi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz