Satranca Yıldırım damgası

01 Şubat 2016 Pazartesi, 20:06
yıldırım satranc

Yıldırım Belediyesporlu satranççı Safiye Öykü İnce, Antalya’da düzenlenen Küçükler Türkiye Satranç Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.

Yıldırım’ın spor alanında kalkınması yolunda yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ülke çapında düzenlenen organizasyonlardaki şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi. Yıldırım Belediyesporlu satranççı Safiye Öykü İnce, Antalya’da 27-30 Ocak tarihlerinde düzenlenen Küçükler Satranç Şampiyonası’nda birinci olarak Türkiye şampiyonluklarına bir yenisini daha ekledi.

Safiye Öykü İnce’nin elde ettiği şampiyonluğun ‘Sporun yeni merkezi’ olma yolunda kendileri için büyük önem arz ettiğini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizde yaşayan 250 bini aşkın gencimizi başta spor olmak üzere diğer etkinliklerimizle kişisel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Bu amaç doğrultusunda da satrancın önemi çok büyük. Bu spor aynı zamanda bireyin mantıklı düşünmesini, analiz yapmasını ve planlı yaşamasını sağlar. Bizim de öncelikli isteğimiz çocuklarımızın her alanda tam donanımlı yetişmeleri ve geleceğe umutla bakmalarıdır” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz