Ali Ademoğlu’nun konuşmasının ardından, Batalla kendisini 2,5 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı attı. Ardından teşekkür konuşması yapan Arjantinli yıldız Batalla, “Benimle ilk konuşan Erkan Kamat’a ilk teşekkürü ediyorum. Sonra eski başkanımıza ve şimdiki başkanımız Ali Ay’a çok teşekkür ediyorum. Çin’de tam Bursaspor’un hayalini kurarken yapılan teklifi hiç düşünmeden kabul ettim” dedi.
Daha sonra salondaki taraftarlara minyatür basketbol topu dağıtan Batalla, Teksas Tribünü önüne geldiğinde her maçta yaptığı gibi klasik üçlüsünü çektirdi. Daha sonra şeref tribününe çıkan Batalla, Başkan Ali Ay ve eşi Hediye Ay ile birlikte taraftarları selamladı.
Bu arada Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve Bursasporlu futbolcular, Bursaspor’un Ormanspor ile yaptığı liderlik maçını izledi.
MANŞET
24 Haziran 2025MANŞET
24 Haziran 2025MANŞET
24 Haziran 2025MANŞET
24 Haziran 2025MANŞET
24 Haziran 2025MAGAZİN VİDEO
24 Haziran 2025YAŞAM
24 Haziran 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.