Arınç, İntikam mı alıyor?

31 Ocak 2016 Pazar, 11:27


Kasım seçimlerinde aday gösterilmeyen eski Başbakan Yardımcısı Arınç CNN Türk’te paralel yapının avukatlığına soyundu.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç 1 Kasım seçimlerinde aday gösterilmemesinin intikamı için sahnede. Önceki gün paralel yapıya yakınlığıyla bilinen CNN Türk’te Taha Akyol’un programına katılan Arınç FETÖ’ye sahip çıkıp, davaların savunuculuğuna soyundu.
TERÖR ÖRGÜTÜNÜ REDDETTİ
“Can Dündar ve Erdem Gül’ün tutuklanmasını değerlendiren Arınç; “MİT TIR’ları konusunda, çok ağır suçlamalar var. Böyle bir suçtan dolayı ne tutuklanması, ne dava açılması ne de mahkemenin bir ceza kararı vermesi mümkün değil. İddianame kabul edildi, olabilir. Şimdi yargının en ağır yaralarından birisi, savcılara böyle çok iddialı davalar açtırmak.
YARGI MENSUPLARINA SALDIRDI
Yargının içine düştüğü acı bir durumdur, bundan yargının kurtulması gerekir. Hukuk herkese lazım. Sadece Dündar ve Gül hakkında açılan davalar da değil, bugün paralelle mücadele kapsamında açılan o kadar davalar var ki üstüme cübbeyi yeniden geçirmeyi arzu ediyorum. Bunlar, silahlı terör örgütü diye başlayan, öğrencilerinin önünden alınıp götürülen kadın öğretmenlerle, 2 aydır cezaevinden tutulan kadınlar. Yargının kendi içinde problemleri giderek arttı. Hakim ve savcıların adalet ve vicdandan başka bir takım korkularla hareket etmesi, bugün en büyük sorun. Belli yerlerden talimatlar almaktan korkuyorlar” dedi.
AYDIN Doğan’ı yanlış tanımış
Aydın doğan ve grubu hakkında çıkan haberler hakkında Arınç şöyle konuştu: Aydın Doğan ya da Doğan Grubu ile ilgili çok şeyler yazdılar. Tehdit ettiler, baskı yaptılar. ‘Onu at, bunu sat’ filan dediler. Ama bir tek şeyi ben hazmedemem. Özel hayatına saygı duyarım. Beraberce aynı konuyu birbirimize severek gülerek anlatmış da değiliz, ben Mesut Yılmaz’la olan karşılaşmasındaki o fotoğrafından beri onu zaman zaman eleştirmişimdir. Hakkında pek çok konuda yanlış düşündüğümü sonradan öğrenmiş birisiyim.
Kaynak: milatgazetesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz