Erdoğan olmasaydı darbe…

26 Ocak 2016 Salı, 12:23
Erdoğan olmasaydı darbe…

Türkiye’de son yıllarda dış güçler ve paralel yapının tezgâhladığı tüm darbe girişimlerini Cumhurbaşkanı Erdoğan önledi.

Türkiye’de son yıllarda dış güçler ve paralel yapının tezgâhladığı tüm darbe girişimlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önlediğini ifade eden Malatya İnönü Üniversitesi Senato üyesi Prof. Dr. Cengiz Ara, “Allah’a şükürler olsun ki bugün ülkemizde geçmişin analizlerini çok iyi yapmış iktidara geldiği tarihten itibaren birçok darbe girişimini ve bunun en bariz örnekleri Gezi olayları, 17-25 Aralık darbelerini boşa çıkarmış Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderin olması ülkemiz için büyük bir şanstır” dedi.

1128 AKADEMİSYENİ KINIYORUM

Cengiz Ara, Türkiye ve yurtdışından 1128 akademisyenin imzaladığı Barış Bildirgesi’ni kınadığını da söyledi. Cengiz Ara, dünyanın hiçbir yerinde ülkesini bölmek isteyen terör örgütüyle mücadele eden bir devleti eleştirmek ve terör örgütüne destek vermenin adının düşünce özgürlüğü olmadığını belirtti. Cengiz Ara, “Bugün kendisini aydın olarak gören 1128 akademisyen ülkemizin gerçeklerini gözardı ederek sanki bu ülkenin vatandaşı değillermiş gibi dış mihraklar tarafından ellerine tutuşturulan bir bildiri ile devletimizin terörle olan mücadelesi eleştirilerek, devlet suçlanarak ülkemizi bölmek isteyen terör örgütü masum gösterilmektedir. İşte bu kabul edilemez bir durumdur. Bu akademisyenlerimiz kendi yaşadıkları devleti eleştireceklerine, başta bölge halkına, binlerce vatandaşlarımızın haksız yere ölmesine, ülkemizin çok büyük kaynaklarının tüketilmesine sebep olan, ülkemizi bölmek isteyen terör örgütüne silahı bırakın ‘devletinize teslim olun’ şeklinde bir bildiriye imza atmış olsalardı daha iyi olmaz mıydı?” dedi.

Kaynak: Yeni Akit Gazetesi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz