Meral Akşener: Beni jiletle kazıyamazlar!

26 Ocak 2016 Salı, 12:04
Meral Akşener: Beni jiletle kazıyamazlar!

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener Bahçeli’ye meydan okudu. Akşener; ”Ülkücülerin hakkının gasp edilmeye kalkılması halinde beni mahkeme önünden jiletle kazıyamazlar” dedi.

İMZALARIN TÜMÜ NOTER ONAYLI

Rekor sayıda imza ile olağanüstü kurultay talebinde bulunduklarını ve 544 delegenin imzalarının tamamının noter onay olduğuna dikkat çeken Akşener,“Şimdi bazıları bu üst kurul delegelerinin iradesini tanımıyorum diyor. Asıl bu sözleri söyleyenler Ülkücü irade tarafından yok sayılır” sözleriyle, imzaları kabul etmeyeceğini açıklayan MHP yönetimine tepki gösterdi.

İktidara yakın yayın organlarında Devlet Bahçeli lehine ve MHP’deki imzalarla ilgili çıkan haberlerin maksatlı yapıldığını vurgulayan Meral Akşener, tüm bu engellemelere rağmen değişimin kaçınılmaz olduğuna işaret etti. Olağanüstü Kurultay hakkında Nisan ayını işaret eden Akşener, “Ülkücülerin hakkının gasp edilmeye kalkılması halinde beni mahkeme önünden jiletle kazıyamazlar. Hukuk işlediği takdirde kurultayımız Nisan ayı içerisinde gerçekleşecektir” açıklamasında bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz