Aracın çarptığı bisikletli genç öldü

Konya’da torna atölyesinde çalışan ve bisikletiyle evine giden 18 yaşındaki Ayhan Aksoy, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

10 Şubat 2015 Salı, 14:26

Kaza, saat 19.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Ankara Caddesi üzerinde Belh Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sanayide tornacılık yapan Ayhan Aksoy’a (18) bisikletiyle evine gittiği sırada plakası ve sürücüsü belirlenemeyen  araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen bisikletinden yola savrulan  Ayhan Aksoy olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen polis ekipleri, yaptıkları incelemede gencin bisikletini olay yerine yaklaşık 600 metre ileride bulunan Musalla Bağları Mahallesi Kadıoğlu Sokakta terk edilmiş halde buldu. Görgü tanıklarından alınan bilgiler doğrultusunda bölgede araştırma başlatan polis, bisikletli gence beyaz bir kamyonetin çarptığı yönünde bilgiye ulaştı. Olay yerinde ve bisikletin üzerinde gence çarpan aracın sis farı parçalarını bulan polis, aracı bulmak için bölgede geniş çaplı araştırma başlattı.

Bisikletin bulunduğu bölgedeki araçları kontrol eden polisler, belirtilen beyaz kamyoneti park halindeyken buldu. Aracın sahibine ulaşan polis, yaptıkları ilk inceleme sonucunda olay yerinde bulunan  araç parçalarının kamyonete uyumlu olmadığını tespit etti.  Araç sahibinin polise verdiği ifadesinde, kamyoneti işçinin kullandığını söyledi. İşçisinin kendisine yerde yatan bir şahsı gördüğünü ve bisikletinin üzerinde geçtiğini söylediğini öne süren  araç sahibi, daha sonra ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.
Park halindeki aracı bir süre inceleyen polis ekipleri, olay yerine düşen parçaların başka bir araca ait olduğunun anlaşılması üzerine çalışmalarını başka  araç üzerinde yoğunlaştırdı.

ANNENİN FERYATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

Kazadan sonra polislerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen gencin annesi, oğlunun cesedinin başında sinir krizi geçirdi. Oğlunun cenazesinin başında feryat eden gencin annesini, yanında bulunan küçük oğlu ve polisler sakinleştirmeye çalıştı. Israrla oğlunun yanında kalmak isteyen anneyi polisler güçlükle olay yerinden uzaklaştırdı.

Hayatını kaybeden Ayhan Aksoy’un cenazesi incelemelerin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
Polis, Aksoy’a çarpan aracın bulunması için çalışmasını sürdürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz