Acun Ilıcalı’dan yeni program

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın kendi kanalı TV8’de, ‘Bu Tarz Benim’in tartışılacağı ve adının ‘Aslında Neler Oluyor’ olduğu yeni bir program daha yayına başladı.

10 Şubat 2015 Salı, 13:32

Kadın izleyicilerin ilgiyle takip ettiği Bu Tarz Benim yarışmasının tartışılacağı programın adı Aslında Neler Oluyor oldu. Yayın hayatına bugün başlayan programın sunuculuğunu aynı zamanda Bu Tarz Benim yarışmasını da sunan Öykü Serter üstlendi.

“ASLINDA NELER OLUYOR”

Programın yorumcuları ise ilk sezon yarışmacılarından olan Ayşenur Balcı, Tuğçe Ergişi, Özlem Özden ve Ayşegül Doğan oldu. ‘Aslında Neler Oluyor’ programında, Bu Tarz Benim yarışması içersinde yaşanan olaylar tartışılacak ve elenen yarışmacılar da konuk olabilecek. Aynı zamanda stüdyodaki konuklar da program hakkındaki düşüncelerini paylaşabilecek, televizyon başındaki izleyiciler telefonla bağlanıp düşüncelerini paylaşabilecekler. Programın ilk bölüm konuğu ise geçtiğimiz hafta elenen Gökçe Markal oldu. Survivor ve Ütopya yarışmaları için sırasıyla Survivor Panorama ve Ütopya Panorama isimlerini uygulayan kanal aynı sistemi Bu Tarz Benim için de uygulamaya başlamış oldu.

Aslında Neler Oluyor canlı yayınla hafta içi hergün 12.30 – 14.00 saatleri arasında TV8’de.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz