Fethullah Gülen’den Bank Asya’ya 25 Bin Liralık Destek

TMSF’nin Bank Asya yönetiminin yüzde 63’üne el koymasının ardından başlatılan destek kampanyasına Cemaat lideri Fethullah Gülen de 25 bin lira ile katkıda bulundu.

08 Şubat 2015 Pazar, 21:29
fethullan gülen

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu kararı ile Bank Asya’nın yönetimine el koyması ile başlatılan ‘Bank Asya’ya destek kampanyasına’ Fethullah Gülen’den de destek geldi.

GÜLEN’DEN 25 BİN LİRALIK DESTEK

Hatırlanacağı üzere yurdun dört bir yanından birçok vatandaş, evlerini ve arabalarını satarak Bank Asya’ya destekte bulunmuş, desteklerini kanıtlamak için de banka önünde fotoğraf çektirmişti.

Bank Asya’ya son destek de Gülen’den geldi. Kampanyaya Fethullah Gülen’in katkıda bulunduğunu ise Twitter üzerinden Gülen’in avukatları paylaştı. Fethullah Gülen’in avukatları, yaptıkları açıklamada, ” Fethullah Gülen Hocaefendi’den Bank Asya kampanyasına anlamlı katkı. Kendi telif gelirinden 25 bin lira Bank Asya’daki hesaba yatırılacak.” ifadeleri kullanıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz