Eski Bakan İçli, CHP’den İstifa Etti

Eski Devlet Bakanı ve 21 ve 23. Dönem Milletvekili Tayfun İçli, zehir zemberek sözlerle CHP’den istifa ettiğini açıkladı.

08 Şubat 2015 Pazar, 21:27

Eski Devlet Bakanı ve 21 ve 23. Dönem Milletvekili Tayfun İçli, CHP’den istifa ettiğini açıkladı. İçli, yaptığı yazılı açıklamada, “CHP’nin artık bir kast sistemi ve bir zümre tarafından, ahbap-çavuş ilişkisi ile yönetildiğini” ileri sürdü.

“İLKESİZ VE TUTARSIZ BİR YAPIYA BÜRÜNDÜ”

“CHP’nin programına ve kurucu ilkelerine aykırı davranan, yönetim anlayışında da AK Parti’nin taklitçisi olan yeni yapının, halkın umutlarını köreltmekten başka bir görevi bulunmadığını” savunan İçli, “yeni CHP’nin, artık Atatürk’ün ilkelerini taşıyan ve savunan, halka ve dünyaya örnek olan, Atatürk’ün, İsmet İnönü’nün ve Bülent Ecevit’in partisi olmaktan çıktığını, ilkesiz ve tutarsız bir yapıya büründüğünü” iddia etti.

“KİRLİ OYUNLARIN OYNANDIĞI BU ORTAMDA DAHA FAZLA BULUNMAYACAĞIM”

İçli, “Şahsım adına artık bu kirli oyunların oynandığı, gizli ortaklıklarla CHP’nin tasfiye edilmeye çalışıldığı bir ortamda daha fazla bulunamayacağımdan, parti üyeliğinden istifa ediyorum.” ifadesini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz