AK Partili Başkan’dan Sahnede Evlenme Teklifi

08 Şubat 2015 Pazar, 21:16

AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, kongrede başkanlığa tekrar seçilirken sahneye davet ettiği kız arkadaşına da evlenme teklif etti.
AK Parti Bolu Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, yapılan kongrede tekrar başkanlığa seçilirken, Sönmezel, sahneye davet ettiği kız arkadaşına evlenme teklif etti.

KIZ ARKADAŞINI SAHNEYE DAVET ETTİ

Ak Parti Bolu Gençlik Kolları’nın Olağan Kongresi Bolu Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu’nda yapılırken, kongreye tek listeyle giden mevcut Başkan Taha Furkan Sönmezel tekrar başkanlığa seçildi. Sönmezel, sahneye yeni yönetim kurulunu davet ederken, “İzniniz olursa şu an aramızda benim için çok değerli biri daha var. Onu izniniz olursa sahneye davet etmek istiyorum” sözleriyle kız arkadaşı Beyza Kılıç’ı sahneye davet etti.

“BENİMLE EVLENİR MİSİN?”

Genç Başkan, kız arkadaşına ‘Benimle evlenir misin?’ diye sorduktan sonra salonda büyük bir alkış koptu. Beyza Kılıç’ın ‘Evet’ yanıtını vermesinin ardından Taha Furkan Sönmezel büyük mutluluk yaşadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz