Beşiktaş, Çaykur Rizespor’u 2-1 Yendi

08 Şubat 2015 Pazar, 21:13

Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor’u Sosa ve Demba Ba’nın golleriyle 2-1 yendi ve ligde liderliğe yükseldi.
Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Yeni Rize Şehir Stadı’nda oynanan maçı konuk ekip 2-1 kazandı.

Konuk takım Beşiktaş’a galibiyete getiren golleri 59. dakikada Jose Ernesto Sosa ve 88. dakikada penaltıdan Demba Ba kaydederken, ev sahibi ekip Çaykur Rizespor’un tek sayısı ise 62. dakikada Sercan Kaya’dan geldi.

ÇAYKUR RİZESPOR 9 KİŞİ KALDI

Öte yandan Çaykur Rizespor’da, 55. dakikada Kıvanç Karakaş ve 65. dakikada Koray Altınay kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı ve ev sahibi ekip müsabakayı 9 kişi ile tamamladı.

BEŞİKTAŞ LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Alınan bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 44’ye yükselterek Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada liderlik koltuğuna otururken, bu sezon kendi sahasında galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor ise 17 puanda kaldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz