Faruk Çelik, Artvin’de hizmet için seçimleri beklemedi

03 Mayıs 2023 Çarşamba, 13:36

AK Parti Milletvekili Adayı Faruk Çelik Murgul Borçka yolu için seçimleri beklemedi.

Seçim çalışmalarında Murgul ilçesine gelen Milletvekili Adayı Faruk Çelik yaptığı konuşmada Borçka Murgul yolunun çok kötü olduğunu ve bu yolun öncelik ile yapılması gerektiğini vurgulamıştı. 14 Mayıs seçimlerini beklemeden hareket geçen Faruk Çelik yolun asfaltlama çalışmalarının başlaması için gereken talimatı verdi.

Asfaltsız yol nedeniyle sürekli toz içinde kalan vatandaşın sesine kulak veren Faruk Çelik: ” Borçka Murgul yolu asfalt olmadığında sürekli oluşan toz nedeniyle sürücülerin etkilendiği gibi o güzergah üzerinde bulunan ve tarımla uğraşan vatandaşlarımız toz nedeniyle tarım yapamaz hale gelmiştir. Biz buna seyirci kalamayız. ” dedi.

Murgul ilçesinde Tarım Kredi Kooperatifleri açılışına katılan AK Parti Milletvekili Adayı Faruk Çelik burada yaptığı konuşmada: “Murgul yolu ilçemiz için çok önemlidir. Bu arazinin çocuğu olarak nerede ne yapılacağını biliyorum. Sadece Murgul’da değil tüm Artvin’de bunu göreceksiniz. Bugün burada Tarım Kredi Kooperatifleri açılışı için buradayız. Biz Artvin’de tarım hakkında ne yapacaksak bunu bilimsel olarak yapacağız. Murgul Borçka yolu Artvin aynası olacak. Geçtiğimiz gün Murgul’a gelirken yolu gördüm ve çok üzüldüm. Yolun asfaltlanması için gerekeni yaptım ve çalışmalar başladı. En kısa zamanda tamamlanacak , hizmete girecek. ” dedi.

Kaynak: www.artvinmedya.com.tr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz