Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ni ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören’i ziyaret etti.
Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nin üzerinde bulunduğu arsayı TFF’ye bağışlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek görüşmede tesisler ve Futbol Vadisi projesi hakkında bilgi aldı. Çelikbilek ve beraberindeki heyete Milli Takım forması hediye edildi.
Heyet görüşmenin ardından kurulmakta olan TFF Müzesi’nin çeşitli bölümlerini gezdi.
Toplantıda TFF Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş da yer aldı.
GÜNCELLENDİ – DÜNYANIN EN POPÜLER VE 1 NUMARALI FUTBOL OYUNU FIFA WORLD, YENİLENEN ÖZELLİKLERİYLE BURADA. HEMEN OYNAMAYA BAŞLAYABİLİRSİNİZ.
MANŞET
22 Eylül 2026MANŞET
22 Eylül 2026MANŞET
22 Eylül 2026MANŞET
22 Eylül 2026MANŞET
22 Eylül 2026MAGAZİN VİDEO
22 Eylül 2026YAŞAM
22 Eylül 2026
1
‘2. darbe olacak’ diyen Albay Hasan Atilla Uğur’un gerçek yüzü ortaya çıktı
2
Yolsuzluk operasyonunda ikinci dalga ; İski müdürü dahil 47 kişi gözaltına alındı
3
TSK’ya terörist benzetmesi yapan Özlem Gürses’e Mustafa Bozbey sahip çıktı
4
Mamak belediyesi hayvan barınağındaki görüntüler vicdanları kanattı
5
Gümüşhane’ye kar yağdı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.