Fatih Erbakan’dan flaş açıklama…

12 Mart 2016 Cumartesi, 18:51
Fatih Erbakan

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ortadoğu’daki gelişmelere değinerek, ”Türkiye’nin öncülüğünde iki milyara varan İslam alemini, 60 tane Müslüman ülkeyi bir araya toplayıp İslam birliğini kuracağız” dedi.Milli Görüş Lideri Merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ortadoğu’daki gelişmelere değinerek, ”Türkiye’nin öncülüğünde iki milyara varan İslam alemini, 60 tane Müslüman ülkeyi bir araya toplayıp İslam birliğini kuracağız” dedi.

Erbakan Vakfı Elazığ Şubesince, Kültür Park Konferans Salonu’nda düzenlenen “Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma” etkinliğinde konuşan Erbakan, asıl amaçlarının Erbakan’ın İslam birliği ve dünya siyonizmi ile ilgili önemli fikirlerini ve düşüncelerini insanlara anlatmak olduğunu ifade etti.

Erbakan, şunları kaydetti:

Bizler onu anma programlarını, Milli Görüşe olan bağlılığımızı, onun davasına ve manevi emanetlerine sahip çıktığımızı bütün dünyaya haykırmak için yapıyoruz. İnşallah bunu lafta bırakmayacağız, gereğini yerine getireceğiz. Onlar bölüp parçalamak istiyorlarsa biz tam tersine birleştireceğiz, ümmet kardeşliği ve İslam birliği şuurunu yaygınlaştıracağız. Türkiye’nin öncülüğünde iki milyara varan İslam alemini, 60 tane Müslüman ülkeyi bir araya toplayıp İslam birliğini kuracağız inşallah.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz