DOLAR 38,2552 0.34%
EURO 43,8333 0.15%
ALTIN 4.075,240,33
BITCOIN 32505131.30831%
Bursa
16°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Bir parti daha kuruldu! “10 milyon kişiyiz, barajı aşacağız”

Bir parti daha kuruldu! “10 milyon kişiyiz, barajı aşacağız”

ABONE OL
7 Eylül 2020 13:18
Bir parti daha kuruldu! “10 milyon kişiyiz, barajı aşacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güzel Parti bir yıldır süren çalışmaların ardından geçen hafta resmen kuruldu.

Bir yıldır süren çalışmaların ardından “Romanların partisi” olarak tanımlanan Güzel Parti kurulduğu ilan edildi.

“Barajı çok rahat aşacağız”

Partinin genel başkanı Hüseyin Akbulut Hürriyet’e yaptığı açıklamada 10 gündür il il dolaştıklarını, her gidilen ilde büyük bir coşkuyla karşılaştığını ve bu kadarını beklemediğin belirterek “Seçimlerde barajı çok rahat aşacağımızı biliyoruz” iddiasında bulundu.

“Romanları aşağıladığı için CHP’den ayrıldım”

CHP’nin Romanlar ile ilgili aşağılayıcı bir dil kullanması nedeniyle CHP’den ayrıldığını beyan eden Akbulut, Romanları Meclis’te sadece 2 milletvekilinin temsil ettiğini söyledi. 

“Türkiye’de 10 milyon Roman var”

Türkiye’de 10 milyon Roman’ın yaşadığını ve sorunların çözülmediğini söyleyen Akbulut, “Türkiye’de Roman, Abdal ve değişik isimlerle adlandırılan 10 milyon kişi yaşıyor. 10 milyon Roman’ın sorunlarıyla iki vekil nasıl başa çıksın?” ifadesini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP