DOSABSİAD, SOSYAL GÜVENLİK DEĞİŞİKLİKLERİ KONUŞULDU

04 Mart 2016 Cuma, 19:13
Dosiad

Düzenlediği eğitim seminerleri ile üyelerinin rekabet edebilirlik seviyesini yükseltmeyi amaçlayan Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği, (DOSABSİAD) son olarak ‘Sosyal Güvenlik Uygulamaları ve Son Değişiklikler’ konusunu gündeme taşıdı.   Sosyal Güvenlik alanındaki çalışmalarıyla adından söz ettiren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, mevzuat ve uygulamalardaki son değişiklikleri firma temsilcilerine aktardı. Türkiye’deki en zengin 10 kişinin BAĞKUR emekli maaşı ortalamasının 1.100 TL olduğunu dile getiren Erdursun, “Türkiye’de kimse ödediği primin ne olduğunu bilmiyor ve emekli olduğunda ortaya çıkan maaşa şaşırıyor” dedi.

4 milyar dolarlık ihracat potansiyelinin yanı sıra yaklaşık 42 bin kişinin istihdam edildiği DOSAB’da faaliyet gösteren DOSABSİAD, üyelerini ve bölge sanayicilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Dış ticaretten yangına, muhasebe uygulamalarından etkili iletişime kadar birçok konuda eğitim semineri düzenleyen DOSABSİAD, ‘Sosyal Güvenlik Uygulamaları ve Son Değişiklikler’ konusunu masaya yatırdı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun tarafından verilen ve enteraktif olarak gerçekleşen seminere, çok sayıda firma temsilcisi katıldı.

DOSABSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Önder Işık’ın selamlama konuşmasının ardından Sosyal Güvenlik yasalarında kısa zamanda köklü değişikliklerin yaşandığını ifade eden Özgür Erdursun, özlük dosyalarının mutlaka iş yerlerinde bulunması gerektiğinin altını çizerek, aksi takdirde cezai yaptırımların uygulandığını söyledi.

 Öte yandan Özgür Erdursun’un öncesinde söz alan Kızılay Gönüllü Kök Hücre Bağışçısı Kazanımı Uzmanı Ramazan Çiçek ise katılımcılara kök hücre bağışı kampanyasıyla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz