Köfteci Yusuf..! Haber/yorum

11 Ekim 2024 Cuma, 08:29

Hakkında karalama kampanyası başlatılan yerli ve milli markamız KÖFTECİ YUSUF’a MCDONALD’S, BURGER KİNG, KFC ve benzerlerinin inadına elbette sahip çıkmaya devam edeceğiz.

Ancak siyonist ürünleri olan, her birinin Gazzeli çocuklara ve mazlum halklar üzerinde vahşi katliama sahne olan, birer kurşun olarak Müslüman kardeşlerimizin göğsüne saplanan COCA COLA ve benzeri ürünleri müessesesinden kaldırmalıdır, silmelidir.

Aksi halde bu saatten sonra Müslüman Türk milleti desteğini çeker.

Oysa Boykot sürecinde gelen tepkilere rağmen Köfteci Yusuf menülerle birlikte ücretsiz Coca Cola seçeneği sunmaya devam ediyordu.

Sorulduğunda “müşteri talep ediyor” deniliyordu.

Köfteci Yusuf’un isteyen müşterilerine CocaCola ürünleri verdiği ve ürünleri restoranlarda görülmeyecek şekilde bir çok şubesinde kapattığı müşteriler tarafından tespit edilmişti.

Şimdi ise “Teknik bir hata, domuz eti kullanmadık” dersen de kimseyi inandıramazsın.

Zira Coca Cola ve diğer İsrail’i destekleyen siyonist ürünleri tüm uyarılara rağmen ısrarla sattığı için boykot listesindeydi.

Şimdi ise yapılması gereken şu; çıkıp terör örgütü İsrail ordusuna giden kurşunlara destek olan siyonist ürünlerin markalarını hiçbir şubesinde yer verilmediğini bundan sonra da verilmeyeceğini net şekilde kamuoyuna açıklamalıdır.

Sonrasında her durumda mazlumdan yana olan bu millet saldırılara karşı nasıl Köfteci Yusuf markasına sahip çıktığını gösterecektir..

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında boykotlu ürünleri artık satmayacağını açıklayan Köfteci Yusuf, Coca Cola satmaya devam etmesi ile tepki çekmiş, şirket bu duruma “stokları bitirmek için ücretsiz şekilde dağıtıyoruz” yanıtını vermişti. Fakat stokların bir yıldır bitmemesinden dolayı tepkiler yeniden yükselmişti.

Konu şu ; bu millete biraz daha samimi olun karşılık bulursunuz. O zaman millet sizi hak ettiğiniz yere getirecektir.

KÖFTECİ YUSUF’TAN AÇIKLAMA: “12 BİN KİŞİNİN YÜZLERİNE KARA LEKE SÜRDÜRMEYECEĞİM”

Türkiye’nin ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş, SÖZCÜ Medya Grubu Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk’e konuştu.

Başıma ne getirildiğini bilmiyorum. Olayı adalete bildirdim, benim siyasi gücüm yok, işimde ekmeğimde olan biriyim. Yurt genelinde 280 iş yerimiz var. Yanımda 12 bin kişi çalışıyor. 700’ü aşkın gıda mühendisi ve veteriner var. Bunların arasında böyle bir şey yapmaya kalkışsanız bile yapamazsınız.

Ben garip bir kuşum, yanımda çalışan 12 bin kişinin yüzlerine kara leke sürdürmeyeceğim.

Bu olayın en kısa zamanda aydınlanması için elimden gelen çabayı göstereceğim. Kötüler iyilerden daha zeki, iyiler sonuçta her zaman kazanır.

BURSA HAFIZA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz