Sizin yeriniz CHP saflarıdır!

16 Eylül 2024 Pazartesi, 14:31
ak parti

Fırsatı En İyi Şekilde Değerlendirenler Hala Konuşabiliyorsa…

Tarihin en büyük hizmetini yaşatarak Büyükşehir ve merkez ilçeleri dahil bir seçimde tam 9 belediyeyi birden kaybettiren Bursa AK Parti il yönetimi bugün itibarıyla yanlış yerde durduklarını itiraf etmelidirler!

Onlar, yıllarca muhalefetin başaramadığı AK Parti’ye verilen büyük zararın gerçekleştirilmesi nedeniyle CHP tarafından onure edilmelidir.

Öyleyse onlar, bugünden tezi yok istifa edip CHP saflarına geçmelidir.

AK Parti’ye içeriden vurulan bu tarihi darbede rol oynayanların sokağın (vatandaşın) nabzına göre olması gereken yer CHP’dir.

Zira AK Parti’nin içindeki “proje ajanları” yetkilerini kullanarak bu tür yönetimleri göreve devam ettirmeleri halinde milletin öfkesini üzerinde toplayanlar bir sonraki seçimde partiyi tarihin tozlu raflarına itme fırsatını yakalamış olurlar.

Zira ünlü anket firmalarının Bursa’da yaptığı kamuyu araştırmasına göre ‘AK PARTİ’yi idare eden başta il yönetimi olmak üzere tüm teşkilatların estirdiği olumsuz hava nedeniyle çok büyük düşüş ivmesine yakalandığı görülüyor.

Buna rağmen bu zihniyetteki yönetimlerin hala görevden alınmaması, Parti’ye olan kızgınlığın öfkenin tavan yapmasına neden oluyor.

Sokaktaki vatandaş tarafından en çok ve sık sık söylenen cümle şu; balık baştan kokuyor. Sizin yeriniz CHP saflarıdır!

BURSA HAFIZA

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz