Musa Küçük: Gümüşhane halkının gönlünü kazandık

29 Ağustos 2024 Perşembe, 22:03

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, verdikleri sözleri yerine getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Küçük, beraberindeki heyetle merkeze bağlı köyleri gezerek vatandaşların sorunları dinledi. Akhisarköyü’nde halkla bir araya gelen milletvekili Musa Küçük, bölge halkının büyük beklentisi olduğunu belirterek, “kentimizin ve köylerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, sorunlarını gidermek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi. Tüm köyleri tek tek gezdiklerini ve gezmeye çalıştıklarını ifade eden Küçük, kendilerinin de halkın içinden geldiğini, her bölgeye onlar kadar yakın olduklarını vurguladı.

Seçimden önce vatandaşlara verilen sözleri tutmak için gayret gösterdiklerini belirten Küçük, “Bizlere ulaşan her işi takip edeceğiz. Verilen sözleri yerine getirmek için mücadelemizi yapacağız. Sayısız istek ve talepler var, ihtiyaçlar var, bunları birebir takip ediyoruz ve birçoğunda da sonuç alıyoruz” diye konuştu.

Hiçbir köyün, mahallenin mağdur edilmemesi yönünde ellerinden geleni yapacaklarının sözünü veren Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane milletvekili Musa Küçük, Gümüşhane’de önceliği Süleymaniye Kayak Tesisleri projesine verdiklerini, imar ve yol gibi çalışmaların belediye tarafından yapıldığını, diğer çalışmaları Ankara’da takip ettiklerini kaydetti.

Akhisar, Demirören, Sarıçiçek köylerini ziyaret eden milletvekili Küçük, en ücra köşede olsa köylünün sorunlarını yakından takip ettiklerinin mesajını verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz