Ali Sönmez Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanlığına Aday

15 Temmuz 2024 Pazartesi, 00:27

Ali Sönmez, Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Açıklamada Yaklaşan Ak Parti İl ve İlçe Başkanlığı Kongre Sürecinde Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanlığına Aday Olduğunu duyurdu.

Ali Sönmez açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Ak Parti Genel Merkez Tarafından Davet Edildim. Görüşmeler Sonucu Kongre Sürecinde Tek Adaylı Değil Çift Listeli Ak Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı İçin Aday Olacağımı Bildirdim.

2002 Yılında Reis’imiz Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başlayan Ak Dava Sevdam ile 20 Yılı Aşkın Üyesi Olmaktan Gurur Duyduğum REİS Sevdamla Bende Varım Diyerek İstişareler Sonucu 2018 yılında AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığına Aday oldum. 2024 Yılında Yerel Seçimlerinde Yıldırım belediyesi meclis üyesi Başvurusunda Bulundum .
Evli iki çocuk babasıyım. İlkokul Sürecimden Üniversite Dahil Bursa İlimizde Tamamlamış Bulunmaktayım. 40 Seneyi Aşkındır Yıldırım İlçemizde İkamet Etmekteyim, Bursa İlimizde İş İnsanı Olarak Devam Etmekteyim .
“Siyasetin Öznesi İnsan, Anahtarı ise Samimiyettir” Diyerek Yaklaşan Ak Davamın Yıldırım İlçe Başkanlığına Adayım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz