Bozbey: “Belediye evraklarını çalmayın”

31 Mart 2024 Pazar, 23:59

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, verilerin son durumuna ilişkin seçim koordinasyon merkezinden yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi’nden evrakların çalındığına dair duyum aldığını belirterek “Sayın Valimizin talimatıyla emniyet mensuplarımızın olaya müdahale edip, evrakların yerine koyulması gerekiyor. Kamu belgesi çalınamaz” dedi. Bozbey ayrıca herkesi kutlamalara davet etti.


Türkiye’de 31 Mart Yerel Seçimleri için oy sayımları devam ediyor. Sonuçları Seçim Koordinasyon Merkezi’nden takip eden ve saat başı bilgilendirme yapan Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, son verilere dair açıklama yaptı.

Mustafa Bozbey yaptığı açıklamasında, “Sayımlar devam ediyor. Bize gelen verilere göre Büyükşehir’de oyların yüzde 88’i sayıldı. 48.39 oranla öndeyiz. Sayımlar 11 puan farkımızla devam ediyor. Ancak Bursa Büyükşehir Belediyesi’nde bazı evrakların çalındığına dair kulağımıza bilgiler geliyor. Onlar vatandaşlarımızın, evrağıdır. Devletimizin evrağıdır. Sayın Valimizin talimatıyla emniyet mensuplarının tırlara müdahale edip evrakların yerine koyulması gerekmektedir. ‘Bursa’da değişimin öncülüğünü ben de yapmak istiyorum’ diyen tüm örgütümüze çok teşekkürler. Bu seçimin kahramanı sizlersiniz. Hepinizi gece saat 02.00’de Kent Meydanı’nda gece döneri yemeye davet ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Wordpress Haber Teması Tasarım ve Programlama: Seçkin Talanöz